Skip to content

Sales Development Manager

Vård- och omsorgssektorn har ett stort behov för bättre lösningar och verktyg som möjliggör ökad effektivitet och patientsäkerhet. DNV Imatis erbjuder dem sådana lösningar – och vi önskar att du skall bidra till att DNV Imatis lyckas i den svenska marknaden.

Vilka är vi?

DNV Imatis är en internationell leverantör av digitala samhandlingslösningar av realtidsdata speciellt utvecklat för och i samarbete med hälsosektorn. Idag är vi i underkant av 70 anställda. Vår ekonomi är lika solid som människorna bakom sällskapet. De flesta sitter centralt placerade på vårt huvudkontor i Porsgrunn, några på kontoret i Oslo, och en liten andel på hemmakontor både i Norge och på andra centrala knutpunkter i övriga delar av världen.

DNV Imatis ger anställda inom sjukvården bättre översikt, kontroll och arbetsflyt. Våra lösningar samlar in och integrerar information från alla delar i ett vårdsystem och synliggör den på ett sätt som är översiktligt och lätt att förstå. Med våra lösningar kan samtliga avdelningar samarbeta enklare och mer effektivt – allt från medicinska till kliniska avdelningar till administration, underhåll, bespisning, patienttransport och lokalvård.

Teamet

Vi är ett multidisciplinärt team med allt från säljare till produktägare till systemingenjörer, utvecklare, applikationsspecialister, testingenjörer och designers. Listan är lång och mångfaldig, och speglar kunnskapen och personligheterna i vår fantastiska grupp. Tillsammans har vi som mål att skapa digitala verktyg för en bättre och enklare vardag för både patienter, anhöriga och anställda. Vi är i en fas av krafig tillväxt med flera stora nyvunna kontrakt kombinerat med en solid kundbas bestående av långsiktiga avtal.

DNV kom i 2021 in som ny ägare av sällskapet, och tillsammans förstärker nu vår internationella expansion, varav Sverige är ett av våra strategiska satningsområden. Vi söker nu efter en Sales Development Manager för Sverige.

sales development manager

Vad kan du förvänta?

Tempot och aktivitetsnivån kan vara högt. Vi brinner för vår vision – en bättre och enklare vardag för patienter, anhöriga och anställda – och vi upplever det meningsfullt att bidra till bättre hälsotjänster. Du kan förvänta dig engagerade och entusiastiska kollegor, som tillsammans med dig vill arbeta hårt för att förstärka DNV Imatis position i den svenska marknaden.

Du kommer att jobba tätt ihop med det norska säljsteamet, produktutvecklare och tekniska resurser.

Vem är du?

Du har god förståelse och insikt i både hälsotjänster och teknologi samt brinner för vårt gemensamma mål – förbättra vård- och omsorg genom moderna lösningar och verktyg. Du önskar att göra skillnad, du har ambitioner och du vill kämpa för att DNV Imatis skall lyckas i den svenska marknaden.

Du har förmågan att genomföra processer från ’lead’ generering till att sluta avtal.

Du bör ha god kunskap och ett brett nätverk inom hälsosektorn. I tillägg önskar vi att du har omfattande erfarenhet från försäljning av programvarulösningar till offentlig sektor, och det är en fördel med klinisk erfarenhet eller annan relevant arbetslivserfarenhet från hälsosektorn.

Dina styrkor och egenskaper:

Du bidrar aktivt och har viljan att göra det lilla extra vid behov

Du har en passion för uppdraget och hållningen ’Yes, we can!’

Du har förmågan att jobba effektivt både individuellt och i grupp

Du önskar att lära och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra

Du bygger naturligt tillitsfulla relationer till kunder, kollegor och partners

Du har ett intresse för teknologi och digitalisering inom hälsosektorn

Vad vi kan erbjuda:

Möjligheten att jobba i ett företag som önskar att göra skillnad och som kan erbjuda mycket innovativa och framtidsorienterade lösningar för hälsovården

Spännande karriärmöjligheter i ett snabbväxande företag

Utvecklingsmöjligheter i en stor internationell koncern

Engagerade och stöttande kollegor

Sänd oss gärna din ansökan! Tipsa gärna om du känner någon som behöver nya utmaningar. Har du kompetansen, men fortarande är osäker? Ring oss gärna för ett informellt samtal.

Värt att veta

Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställd
Avdelning:
Sales Nordics
Kontaktperson:
Bjørn Olav Nygård / Salg Norden
epost / +47 913 86 491
Anund Rannestad / Salgssjef 
epost / +47 908 67 668